İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz: “O ev benim torunumun hakkı!”

Özcan Deniz'in annesi Kadriye Deniz: “O ev benim torunumun hakkı!”

Aile içi kriz giderek büyüyor! Özcan Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz’in mahkemelik olduğu kavgaya anneleri Kadriye Deniz’den çok sert bir çıkış geldi: “Barış yoksa o villaları yakarım. 3 villanın kurbanı olmayın!”

MUHABİR: Bülent Çolakoğlu

Ünlü sanatçı Özcan Deniz’in aile içindeki çalkantılı süreci, artık magazin gündeminden düşmüyor. Ağabeyi Ercan Deniz ile yıllardır süren gerilim, mahkemeye taşınırken; taraflar karşılıklı suçlamalarla birbirini hedef almaya devam ediyor. Ancak bu kez sessizliğini bozan kişi, ailedeki en büyük isim oldu: Kadriye Deniz, yani Özcan Deniz’in annesi.

Bir televizyon programına telefonla bağlanan Kadriye Deniz’in sözleri, adeta patlayan bir bomba etkisi yarattı. Oğullarına barış çağrısı yapan anne, sözlerine tehdit gibi cümleler de ekledi:

“Barışın yoksa o villaları yakarım! 3 villanın kurbanı olmayın. Ercan, Özcan’ı çok özlüyor. Onunla ilgili her konuşmasında ağlıyor. Ben Rabbim’e yalvarıyorum. Gerekirse Cumhurbaşkanı’na çıkarım ama bu aileyi yeniden bir araya getireceğim.”

Kadriye Deniz’in “uğursuz” diyerek Özcan Deniz’in eşi Samar Dadgar’ı da hedef alması dikkat çekti. “O kadının aklıyla hareket ediyor” diyen Kadriye Deniz, aileyi dağıttığını ima etti.

Tartışmanın merkezinde ise Sarıyer’deki 3 villa bulunuyor. Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz’in ortak olduğu iddia edilen inşaat projesi, hem maddi hem hukuki krizlere neden oldu. Kadriye Deniz, iki oğlunun da borçları birbirine yıkmaya çalıştığını belirterek, şu cümleleri sarf etti:

“Borçları beraber ödeyin! Sen ödemedin, ağabeyin ödemedi. O banka borcu 40 milyondan 85 milyona çıktı. Yazık, günah… Sağlığınız elinizden gidecek!”

Öte yandan Özcan Deniz, geçtiğimiz haftalarda ağabeyi Ercan Deniz’in hem kendisini hem eşini tehdit ettiğini söyleyerek mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme, Ercan Deniz hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı verdi.