Ünlü oyuncu Pelin Karahan, İstanbul Beykoz’da annesi için kiraladığı bir ev nedeniyle zor günler yaşıyor. Ev sahibi Batuhan Bey’in iddialarına göre, iki yıllık kontrata rağmen, Karahan ailesi kira ödemelerinde sorun çıkardı.
Ev sahibi, Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay’ın da kefil olduğu sözleşmeyi reddettiklerini ve “İmza bize ait değil” iddiasında bulunduklarını ifade etti. Ekim 2023’te konuyla ilgili dava açıldığı öğrenildi.

Kiramı Alamıyorum, Evi Tahliye Etmiyorlar
Batuhan Bey, televizyon programı Neler Oluyor Hayatta’da yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:
“Beykoz’da bir siteden ev aldık ve kiraya verdik. Pelin Karahan’ın annesi Seher Nural Koçyiğit için bu evi kiraladılar. 2023’te çıkmak üzere kontrat imzalandı. Ancak sonrasında ‘İmza bize ait değil, sahte imza’ diyerek çıkmadılar. Beş aydır kira alamıyorum. Ayrıca evi tahliye etmedikleri gibi kira ödemesi de yapmıyorlar. İcra takibi başlattım ama halen sonuç alamadım.”

Ev Sahibi Mağdur, Çözüm Bekliyor
Ev sahibinin verdiği bilgilere göre, kira bedelinin yıllık peşin olarak ödendiği, ancak Ekim 2024’teki ödeme için gerekli adımların atılmadığı belirtildi. Ünlü oyuncunun ailesiyle yaşanan bu kira krizi, hukuki boyutta çözüm arıyor.
Kiralık ev sorunları ve kira ödememe problemleri ile gündeme gelen Pelin Karahan, iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.