İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Pınar Altuğ oy kullanırken giydiği tayt için açıklama yaptı: Bir kadının...

Pınar Altuğ oy kullanırken giydiği tayt için açıklama yaptı: Bir kadının...

31 Mart seçimlerinde oy kullanırken verdiği poz esnasında giydiği tayt sebebiyle eleştirilere maruz kalan oyuncu Pınar Altuğ açıklamalarda bulundu. Altuğ; 'Her kadının başına gelebilecek bir durum' dedi.

Sosyal medyada zaman zaman gündem olan Pınar Altuğ için 31 Mart seçimlerinde oy kullandığı günde giydiği tayt sebebiyle eleştirilere maruz kalması uzun süre konuşulmuştu. Vücut hatlarını belli etmesi sebebiyle bir hayli tepki gören ünlü oyuncu yayınladığı fotoğrafı da kaldırmıştı. Dün bir galaya katılan güzel oyuncu konuya ilişkin açıklamada bulundu.

'Oluyor yani kadınsın!'
Altuğ, “Benim için amaç ‘oy kullanın oy kullanmak vatandaşlık görevidir’ bunu anlatmaktır. Dolayısıyla sandıkta gözüksün diye daha geniş çekilen bir fotoğrafta hiç aklımın ucundan geçmeyecek bir kareydi. Ben görünceye kadar da maalesef birçok insan fotoğrafı kopyalamıştı. O fotoğrafı küçültüp bir daha koydum. Neye dikkat edeceğimi bilmiyorum çünkü benim başka birinin fotoğrafında, o fotoğrafı büyütüp oraya bakmak aklımın ucundan geçmiyor. O yüzden de şimdi şuna bakıyorum dekolte de tehlike var mı? Oluyor yani kadınsın… İstenmeyen görüntü çıkar… Ben bir kadının taytı neresinde duruyor diye büyütüp bakmam. Her kadının da başına gelebilecek bir şey ayrıca…” ifadelerini kullandı.