“Engel değil, mesafe”
Sosyal medyada büyük ilgi gören çiftlerden Reynmen (Yusuf Aktaş) ve eşi Emire Cansu Kurtaran, bu kez aşklarıyla değil, aile içi gerilimle gündeme geldi.
Jennifer Lopez konserinde görüntülenen Reynmen’in annesi Nasibe Yılmaz Aktaş, yaptığı samimi açıklamalarla tartışmaları yeniden alevlendirdi.
Barışma mesajı geldi
Sorulara karşılık Aktaş, açık bir “kırgınlık” sinyali de verdi. “Gelinimi seviyorum, bana zararı yok” diyerek barışmak için ilk adımı da gelininden beklediğini ima etti: “Seni seviyorum oğlum… Gelinimi de seviyorum. Ama ilk adımı ondan bekliyorum tabii.”
“Küs değiliz”
Jennifer Lopez konserine eşiyle katılan Reynmen ise annesinin bu açıklamalarına karşı oldukça netti.
“Anneniz barış çubuğu uzattı” sözlerine gülümseyerek şu cevabı net oldu.
“Anne-oğul arasında küslük olmaz.” dedi. Ancak ne var ki Emire Cansu Kurtaran cephesinden henüz hiçbir açıklama gelmemesi, “Soğuk savaş devam ediyor mu?” sorularını beraberinde getirdi.