Türk rock müziğinin usta ismi Şebnem Ferah, konser serisi kapsamında İstanbul'daki dördüncü buluşmasını KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirdi.
Etkinlikten saatler önce mekanın önünde uzun kuyruklar oluşturan binlerce dinleyici, gece boyunca sanatçının kaset ve albüm süreçlerinden süzülen ölümsüz parçalarına hep bir ağızdan eşlik etti. Anka kuşu temalı özel LED ekran görselleriyle açılışı yapılan konserde "Çakıl Taşları", "Başka Bir Yol Var", "Can Kırıkları", "Sil Baştan", "Sigara", "Bu Aşk Fazla Sana" ve "Yağmurlar" gibi hit eserler seslendirildi.
Gecenin en dikkat çeken anlarından biri ise Şebnem Ferah’ın “Ateşe Yakın”, “Yağmurlar” ve “Deli Kızım Uyan” parçalarını yalnızca piyano eşliğinde yorumlaması oldu. İki üç konserde bir daha önce çalmadıkları parçaları piyanolu konseptle sahneye taşımak istediklerini belirten Ferah, altı yılı aşkın aradan sonra sahnede olmanın yarattığı heyecanı dile getirerek dinleyicilerine teşekkür etti. Başarılı sanatçı, İstanbul'daki dördüncü konserini "Hoşçakal" şarkısıyla sonlandırdı. Gecede Ozan Tügen, Buket Doran, Aykan İlkan, Serdar Barçın, Ceren Tügen Akdeniz ve Barış Manisa’dan oluşan köklü kadroya gitarda Kerem Özyeğen eşlik etti.