Pop müzik sanatçısı Soner Sarıkabadayı, biletleri tükenen konserleriyle Türkiye turnesini sürdürüyor. Geniş dinleyici kitlesine hitap eden repertuvarıyla sahne alan şarkıcı, yurt içinde ve yurt dışında salonları dolduran hayranlarıyla şarkılarını koro halinde seslendiriyor. Sanatçının açıkladığı yeni konser programı kapsamında performans serisi önümüzdeki aylarda da hız kesmeden devam edecek.
Turne takviminde Türkiye durakları ve Bakü konseri
Açıklanan konser programına göre Sarıkabadayı, 6 Kasım'da İstanbul Kadıköy Dorock XL sahnesinde dinleyicileriyle buluşacak. Sanatçı ardından 13 Kasım'da Gaziantep Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde, 21 Kasım'da ise Trabzon KTÜ AKM Salonu'nda konser verecek. Turnenin uluslararası ayağında ise 29 Kasım'da Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yer alan 2 bin 100 kişi kapasiteli tarihi Heydər Əliyev Sarayı'nda sahneye çıkacak.
Biletleme ve canlı etkinlik sektörü verilerine göre, 2026 sonbahar sezonunda büyükşehirlerin dışındaki kültür ve kongre merkezlerinde düzenlenen pop müzik turnelerine olan yerel talep, bir önceki yıla kıyasla yüzde 28 artış gösterdi. Bu eğilim doğrultusunda sanatçıların turne rotalarını Anadolu'daki çok amaçlı salonlara ve çevre ülkelere genişletmesi, kapalı gişe konser serilerini destekleyen önemli bir dinamik oluşturuyor.
Aralık ayında da yoğun sahne programını sürdürecek olan Sarıkabadayı; 4 Aralık'ta Çanakkale ÇOMÜ İÇDAŞ Kültür Merkezi'nde, 5 Aralık'ta Çorlu Ünal Baysan Kültür Merkezi'nde, 8 Aralık'ta İzmir Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu'nda, 12 Aralık'ta yeniden İstanbul Dorock XL Kadıköy'de ve 13 Aralık'ta Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde mikrofon başına geçecek. Sanatçının kış takvimindeki bir diğer durağı ise 20 Şubat'ta Kahramanmaraş Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi olacak.