Şarkıcı Berkay Şahin, geçtiğimiz gün İstinyePark'ta arkadaşları ile birlikte toplantı yaptıktan sonra objektiflere yakalandı. Toplantı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Berkay, Bolu'da meydana gelen otel yangını hakkında duygularını paylaştı.
Yangın Nedeniyle Konserlerini İptal Etti
Berkay, gazetecilere yaptığı açıklamada yangının etkisiyle konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını belirtti. "Ciğerim yandı, herkes gibi ben de çok üzgünüm. İhmal sonucu çıktığı söylenen yangında suçluların adalet karşısında cezalandırılmasını istiyorum." dedi.
Ünlü Şarkıcı Adaletin İşlemesini İstiyor
Bolu'daki otel yangınıyla ilgili duygularını dile getiren Berkay Şahin, olayın ihmal sonucu meydana geldiğini düşünüyor ve adaletin bir an önce yerini bulmasını umuyor. Konserlerini iptal ederek yangın felaketiyle ilgili duyarlılığını gösteren şarkıcı, suçluların cezalandırılmasını beklediğini belirtti.
Berkay Şahin, açıklamalarının ardından AVM'den ayrılarak hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.