Ünlü sunucu İlker Ayrık, son zamanlarda açtığı restoranında objektiflere takıldı. Geçtiğimiz gün İstinyePark'ta bulunan restoranında keyifli bir gün geçiren Ayrık, hayranlarıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.
Araba Ödülü Tartışması
İlker Ayrık'ın yarışma programında yaşanan araba ödülü kazanan çiftin tartışması gülüşmelere neden oldu. Ayrık, "Araba kimin üzerine olacak" sorusuna esprili bir şekilde cevap vererek stüdyoyu kahkahaya boğmuştu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ayrık, ödülün kendisinden çıktığını belirterek olayın sadece bir anı olarak kaldığını ifade etti.
Hayranlarıyla İçten Diyalog
İlker Ayrık, restoranında bulunan hayranlarıyla samimi diyaloglar kurdu. Gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Ayrık, onlarla sohbet ederek keyifli anlar yaşadı. Sevenleri, ünlü ismin neşeli tavırlarını görünce oldukça memnun kaldı.