İstanbul
Parçalı bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Uşak’ta protokol geçidi: 15 şahidin huzurunda dünya evine girdiler

Uşak’ta protokol geçidi: 15 şahidin huzurunda dünya evine girdiler

Hande Gündüz’ün hayatlarını birleştirdiği düğün töreni, Uşak protokolünü bir araya getiren görkemli bir nikaha sahne oldu. Uşak’ta düzenlenen seçkin bir düğün töreni, hem çiftin mutluluğu hem de nikah masasında yer alan kalabalık şahit kadrosuyla hafızalara kazındı.

Mimar Umut İbrahim Demiröz ve Dr. Hande Gündüz’ün hayatlarını birleştirdiği düğün töreni, Uşak protokolünü bir araya getiren görkemli bir nikaha sahne oldu.

Uşak’ta düzenlenen seçkin bir düğün töreni, hem çiftin mutluluğu hem de nikah masasında yer alan kalabalık şahit kadrosuyla hafızalara kazındı. Mimar Umut İbrahim Demiröz ile Dr. Hande Gündüz’ün hayatlarını birleştirdiği bu özel günde, 15 farklı isim nikah şahitliği yaparak genç çifte eşlik etti.

Siyaset ve bürokrasi dünyasını buluşturan tören

Düğüne Uşak Valisi Serdar Kartal başta olmak üzere, AK Parti Milletvekili Fahrettin Tuğrul, CHP Milletvekili Ali Karaoba, İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Albay Özgür Kılıç, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Samancı gibi şehrin önde gelen isimleri katıldı. Siyasi temsilciler ve çok sayıda davetlinin yoğun ilgisiyle gerçekleşen tören, renkli görüntülere sahne oldu.

Vali Kartal’dan evlilik cüzdanı teslimi

Nikah merasiminde Vali Serdar Kartal ve beraberindeki 14 şahit, genç çiftin "evet"lerine tanıklık etti. Törenin resmi kısmında Vali Kartal, çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunarak evlilik cüzdanını gelin Hande Gündüz’e takdim etti. Davetlilerin yoğun alkışları eşliğinde yeni bir hayata adım atan çift, bu mutlu günlerini sevdikleriyle paylaşmanın sevincini yaşadı.

Ev sahibi aileden teşekkür mesajı

Düğün sahipleri Egem TV Genel Müdürü Utku Demiröz ve Yönetim Kurulu Başkanı Soner Demiröz, misafirlerle yakından ilgilenerek örnek bir ev sahipliği sergiledi. Konuklarına katılımlarından dolayı şükranlarını sunan aile üyeleri, bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.