İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Magazin Yağmur Aşık'ın eğlendiği kişi kim? Emre Aşık ne diyecek

Yağmur Aşık'ın eğlendiği kişi kim? Emre Aşık ne diyecek

Ünlü futbolcu Emre Aşık'ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Aşık'ın 'Evli erkeklere meraklı ne çok kadın varmış' sözlerinin ardından bir kişiyle eğlenirken görüntülenmesi gündeme oturdu.

Aralarındaki evliliğin 6 yıl sonra sona ermesi dava açan Emre Aşık ile boşanmayı kabul eden Yağmur Aşık fikir değiştirerek karşı dava açmış ve 250 bin liralık nafaka talep etmişti. Bununla da yetinmeyen Aşık, eşini FETÖ'cülükle suçlamış, bu sözünden de 'Bir anlık sinirle söyledim' ifadeleriyle dönmüştü.

İkili, geçen ay boşanma davasını geri çekip sürpriz bir şekilde evliliğe devam kararı aldı. Ayrı oldukları dönemde eşine sosyal medyadan yazan kadınları ifşa eden Aşık "Evli erkeğe meraklı ne çok kadın varmış" diye de tepki gösterdi.

Evliliğini kurtarmak istediğini belirtip eşi hakkındaki suçlamayla boşanma davasından vazgeçen Yağmur Aşık, Takvim muhabirleri tarafından önceki akşam Etiler'de Etiket'te görüntülendi.

Yağmur Aşık, mekanda adının Mustafa olduğu öğrenilen bir kişiyle eğlenirken görüntülendi. 3 çocuk annesi Yağmur Aşık'ın yanındaki kişi görüntü alındığını fark edince panikledi. Sabaha karşı mekandan el ele çıkan ikili, montlarının kapüşonuyla önlem aldı.

Görüntülendiklerini fark eden Aşık, erkek arkadaşına "Bizi çekiyorlar al onları çabuk" diye talimat verdi.Hürriyet