İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Genel Konuşanlar Yasemin, Ahmet, Meryem, Orçun, Bilal ve Dilek kimdir? Instagram hesapları - 19. bölüm konuşanları

Konuşanlar Yasemin, Ahmet, Meryem, Orçun, Bilal ve Dilek kimdir? Instagram hesapları - 19. bölüm konuşanları

EXXEN'de yer alan bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni haftasına adım adım yaklaşılıyor. Fragmanın ardından az önce shot videosu paylaşıldı. Sahneye çıkan konuşanlar da belirlendi. Peki, Konuşanlar Yasemin, Ahmet, Meryem, Orçun, Bilal ve Dilek kimdir? 19. bölüm konuşanları haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve izleyicileriyle birlikte milyonlara ulaştığı Konuşanlar yeni bölümüyle yarın yayınlanacak. Salı günü paylaşılan fragmanın ardından bu kez de yayından bir gün önce adı verilen shot (kısa bölüm) seyircilerle buluşturuldu. İzleyenlerine büyük bir ilgi ile takip ettiği günde sahneye çıkan konuşanlar da merak konusu ve araştırılarak haklarındaki bilgiler öğrenilmek isteniyor. Bu haftanın şanslıları Yasemin, Ahmet, Meryem, Orçun, Bilal ve Dilek oldu. Peki, Konuşanlar Yasemin, Ahmet, Meryem, Orçun, Bilal ve Dilek kimdir? 19. bölüm konuşanları hakkındaki detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Ahmet kimdir?

Bu haftanın ilk konuşanı olarak belirlenen Ahmet Bey emniyette çalışıyor. Devlet memuru. Anlattığı hikaye herkesi güldürdü. Gittiği eğlencede arkadaşı yerine attığı fotoğrafla anlattığı batırma hikayesi adını tahtaya yazdırttı.

Konuşanlar Yasemin (Candy) kimdir?

Sahnede yer alan isimlerden biri olan Yasemin'in saç rengi sebebiyle yanına Candy yazıldı diye düşünülüyor


 

Konuşanlar Bilal kimdir?

EXXEN'in en çok izlenen gösterisi ve yapımı Konuşanlar'ın 2. sezon 19. bölüm konuşanı oldu.


Diğer yarışmacılarla ilgili bilgilere ulaşıldıkça haberimize eklenecektir.