Ankara'da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ın oğlu Enes Doğan ve Zehra Çelik çiftinin düğün merasimine katıldı. Düğün, geniş bir davetli listesiyle 20 binin üzerinde konukla gerçekleştirilirken, siyasi arenadan da birçok önemli isim bir araya geldi.
Düğün Töreninin Detayları
Düğün, Giresun Belediye Başkanı Vedat Soner Başer tarafından gerçekleştirilen nikah töreni ile başladı. Enes ve Zehra çiftinin nikahına Devlet Bahçeli, AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan şahitlik etti. Katılımcılar arasında AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ve MHP Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım da yer aldı.
Sanatçıların Performansları
Nikahın ardından düğün eğlencesi başladı ve bu süreçte ünlü sanatçılar Ali Kınık, Veli Erdem Karakülah ve Latif Doğan sahne alarak etkinliğe renk kattı. Düğünde geleneksel müzik ve eğlence unsurları, konuklar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Bu özel gün, sadece Enes ve Zehra için değil, MHP camiası ve partinin üst düzey isimleri için de önemli bir buluşma fırsatı oldu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN KATILIMIYLA, MHP ANKARA İL BAŞKANI ALPARASLAN DOĞAN'IN OĞLU ENES DOĞAN VE ZEHRA ÇELİK ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ.