Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Politika Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2028 Mesajı

Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2028 Mesajı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “bir daha aday olma derdim yok” sözlerine sert çıktı: “Bu ifade adil bir hal beyanı değildir. Türkiye’nin Sayın Erdoğan’a ihtiyacı var.” Bahçeli, 2028 seçimleri için de Erdoğan’ı yeniden aday gösterdi.

Bahçeli'den 2028 Mesajı: "Erdoğan Aday Olmalı, Türkiye'nin Ona İhtiyacı Var"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde dile getirdiği “Benim tekrar aday olma derdim yok” sözlerine dikkat çeken bir yanıt verdi. Bahçeli, bu ifadeyi “adil ve hakkaniyetli bir hal beyanı değildir” diyerek eleştirdi ve Türkiye’nin mevcut şartlarda Erdoğan’ın liderliğine ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Bahçeli, “Derdi vatan ve millet olan bir Cumhurbaşkanının yolundan caymaya hakkı yoktur. Sayın Erdoğan Türk milletine mal olmuş bir liderdir” diyerek Cumhur İttifakı’nın kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan ziyareti dönüşü yaptığı açıklamada, “Benim tekrar aday olma gibi bir derdim yok. Anayasaya göre son dönemim” ifadelerini kullanmıştı. Bu çıkış, siyaset kulislerinde yankı uyandırırken Bahçeli’den gelen çıkış, Erdoğan’a olan desteğin sürdüğünü gösterdi.

MHP lideri açıklamasında ayrıca, “2028’de Cumhurbaşkanlığı seçimi olacaksa, adayımız yine Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyerek ittifakın cumhurbaşkanlığı adayı konusunda şimdiden pozisyon aldığını açıkça dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *