Yeni Birlik Gazetesi Politika Bakan Tunç, Bakan Kurum ile bir araya geldi

Bakan Tunç, Bakan Kurum ile bir araya geldi

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Başta deprem bölgesi olmak üzere ülkemizin her bir bölgesini daha ileri noktalara taşımak adına adımlarımızı kararlılıkla atmayı sürdürecek, gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

MUHABİR: Gökhan Erek

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldiklerini duyurdu. 

“ORTAK PROJELER HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK” 

Bakan Tunç, bakanlıklar olarak iş birliği içerisinde yürüttükleri çalışmaları değerlendirdikleri görüşmede, ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını aktardı. 

“BAŞTA DEPREM BÖLGESİ OLMAK ÜZERE…” 

Bakan Tunç, başta deprem bölgesi olmak üzere ülkemizin her bir bölgesini daha ileri noktalara taşımak adına adımlarını kararlılıkla atmayı sürdürecek, gayretle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 

BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR 

Bakan Tunç, Bakan Kurum’a misafirperverliği için teşekkür ettiğini de paylaşımına ekledi.