Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesindeki Eğribük Merası’nda düzenlenen hasat programında, çocukların ilgisiyle karşılaştı. Program sırasında bir çocuk, Bakan Yumaklı'nın elini öpmek için ısrar etti. Çocuğun bu talebine cevap veren Bakan Yumaklı, daha önce yaşanan benzer durumlara atıfta bulunarak, "O bir kere oldu ya, çocuk meşhur oldu" ifadesini kullandı. Bu esprili yanıt, çevredeki katılımcıları gülümsetti.
Samimi anların yaşandığı programda, Bakan Yumaklı daha sonra biçerdövere binerek hasat gerçekleştirdi. Hasat sonrası üreticilerle bir araya gelen Bakan, tarımsal üretim, destekler ve mera ıslah çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

TARIM VE ORMAN BAKANI İBRAHİM YUMAKLI'NIN, KIRIKKALE'NİN KARAKEÇİLİ İLÇESİNDEKİ HASAT PROGRAMINDA ISRARLA ELİNİ ÖPMEK İSTEYEN ÇOCUĞA VERDİĞİ ESPRİLİ CEVAP GÜLÜMSETTİ.
