Yeni Birlik Politika Başkan Başdeğirmen, kadın muhtarlarla Huzurlu Türkiye çalıştayında buluştu

Başkan Başdeğirmen, kadın muhtarlarla Huzurlu Türkiye çalıştayında buluştu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kadın muhtarlarla düzenlenen çalıştayda bir araya gelerek projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kolları iş birliğinde düzenlenen "Huzurlu Mahalle, Huzurlu Köy ve Güçlü Türkiye" çalıştayı için şehre gelen kadın muhtarlarla bir araya geldi.

Isparta Belediyesi ev sahipliğinde İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Kadın Kolları iş birliğinde düzenlenen çalıştayda Türkiye’nin dört bir yanından Isparta’ya gelen kadın muhtarlar 2 gün boyunca şehri dolaşarak, tanıma fırsatı buldu.

Kadın muhtarların övgü dolu sözleri

Başkan Başdeğirmen, kadın muhtarlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti. Muhtarlar, Isparta’nın çok temiz bir şehir olduğunu belirterek, "Isparta’mızı gezdik, bayıldık. Çok temiz bir şehriniz var. Biz duyduklarımızla görmeden başkanımızı da çok sevdik. Belediyemizin çok güzel alanlarını görmek bizi mutlu etti. Başkanımız inanılmaz güzel bir yerler yapmış. Her defasında buradan çok güzel ayrılıyoruz. Muhteşem bir ev sahipliği yaptınız. Artık Isparta’mız hafızamızda çok güzel yer edecek. Şehrinize hayran kaldık. Vizyonunuza hayran kaldık. Halkınızın sizi sevdiğine inanıyoruz. Yaptıklarınızı bozmuyorlar, şehir tertemiz. Paris bu kadar güzel değil. On üzerinden on veriyoruz" ifadelerinde bulundular.

Isparta modelinin önemi

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Kadir Delibalta, Isparta’nın kendisini büyülediğini belirterek, "Devletin tüm kademelerine ‘Isparta modelini’ anlattığını" söyledi. Delibalta, "Isparta’da yerel yönetimden hiç şikayet gelmiyor. Çünkü halkı dinleyen bir vali, halkı dinleyen bir belediye başkanı var. Hangi muhtar iyi çalışıyorsa onun projesini örnek alabilirsiniz. Yerelde büyük sıkıntılar yaşanıyor, ülkenin Isparta modeline ihtiyacı var" dedi.

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstüner de, "Devletin anne şefkatini mahallelerde yaptığınız çalışmalarla vatandaşlarımıza ulaştıran en önemli aracı kişilersiniz. Isparta’da olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum. Isparta’nın abisi olarak, kıymetli eşlerine de herkes anne diye hitap ediyor, Şükrü başkanımıza, abimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Başdeğirmen ise kadın muhtarların akışlarıyla sözlerine başladı ve kadın muhtarların Isparta’yı çok sevdiğini belirtti. Başkan Başdeğirmen, "Temizlik ekibimiz iyi çalışıyor ama onlara iş bırakmayan da bizim vatandaşımız, çöpünü atmıyor" dedi.

Vali Abdullah Erin, kadın muhtarların 2 günlük programının tamamlandığını belirterek, "İşimizin amacı onurlu milletimize hizmettir. Bütün kurumlarımızda görev yapan arkadaşlarımıza da bunu söylüyorum. Sizleri ağırlamaktan çok büyük mutluluk duydum" dedi.

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU...

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU KADIN KOLLARI İŞ BİRLİĞİNDE DÜZENLENEN "HUZURLU MAHALLE, HUZURLU KÖY VE GÜÇLÜ TÜRKİYE" ÇALIŞTAYI İÇİN ŞEHRE GELEN KADIN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.