İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika Başkan Bozyokuş’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Bozyokuş’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gelecek Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Yılmaz Bozyokuş, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü ve Cumhuriyet Bayramı için bir mesaj paylaştı.

Yılmaz Bozyokuş, kutlama mesajında şunları belirtti: "Bugün, ulusumuzun tarihindeki en büyük dönüm noktalarından birini, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu büyük miras, bize, özgürlük, bağımsızlık ve demokrasinin ne denli kıymetli olduğunu hatırlatıyor."

Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına adım atarken, Bozyokuş bu dönemin önemine vurgu yaptı: "Önümüzdeki yüzyıl, sadece bizler için değil, ülkemiz ve dünya için de barış, huzur ve refahın hakim olduğu bir dönem olmalı. Gelecek Partisi olarak, bu vizyonla yolumuza devam ediyor, halkımızın ve gençlerimizin önünde umut dolu bir gelecek açıyoruz."

Bozyokuş, Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının vizyonuna atıfta bulunarak, "Atatürk'ün çizdiği yolda, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti olarak, çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Bu topraklarda yaşayan her bireyin daha iyi yaşam standartlarına ulaşması için çalışıyoruz" dedi.

Gelecek Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı Yılmaz Bozyokuş, mesajını, Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemine dair düşüncelerle bitiren Bozyokuş, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Vatandaşlarımızın ve tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Birlik ve beraberlik içinde, daha güçlü yarınlara" ifadelerini kullandı.