İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika 'Bize diz çöktüremezler': Erdoğan, iç cephe birliğini vurguladı

'Bize diz çöktüremezler': Erdoğan, iç cephe birliğini vurguladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iç cephe birliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, "Dışarıdan kimse bize diz çöktüremez" dedi ve "Terörsüz Türkiye" çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son açıklamasında Türkiye'nin iç cephe birliğinin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, "İç cephemiz güçlü olursa, dışarıdan kimse bize diz çöktüremez" dedi. Erdoğan, 30 Ağustos 2024’teki iç cephe çağrısının arkasında kararlı bir duruş olduğunu belirterek, bu çağrının Türkiye’nin her alanda güçlenmesi ve birlik-beraberliğin artırılması gerektiği vurgusunu taşıdığını ifade etti.

Bu bağlamda, başlatılan 'Terörsüz Türkiye' girişimiyle sürecin hızlandırılacağını belirten Erdoğan, milleti bölen ve kardeşliği zedelemeye çalışan her girişimin Türkiye’yi içten yıkmaya çalışan güçlere hizmet ettiğini ve buna asla izin vermeyeceklerini söyledi. İç cepheyi güçlendirmeyi sürdürerek, dışarıdan gelen baskılara karşı daha dirençli bir Türkiye hedeflendiği ifade edildi.

Savunma sanayi, teknoloji ve ekonomi gibi alanlarda yapılan atılımların artırılacağına dair kararlılık vurgulandı ve Erdoğan, "Bizden sonraki nesillere tam bağımsız ve müreffeh bir Türkiye bırakmakta kararlıyız" diyerek, Türkiye'nin geleceği için güçlü bir temel inşa etmeye devam edeceklerini belirtti.