CHP eski milletvekili Dursun Çiçek, Cumhurbaşkanlığı aday adaylığı için başlattığı imza toplama sürecini yarıda bıraktı. Çiçek, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Eğer ek süre verilirse, imza toplamaya devam edeceğim." dedi.
Ön Seçim Takvimi İşliyor
CHP'de ön seçim takvimi işliyor. Cumhurbaşkanlığı aday adaylığı için son başvuru bugün saat 17.00'ye kadar yapılabilecek. Başvuru yapabilmek için en az 20 milletvekilinin imzası gerekiyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sayının çok üstünde imza toplamayı başardı.
Çiçek: "Eşimin Sağlığı Daha Önemli"
Aday olacağını açıklayan CHP eski milletvekili Dursun Çiçek, eşinin rahatsızlığı nedeniyle imza toplama işlemini yarıda kesip İstanbul'a döndü. Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre Çiçek, "Eğer ek süre verilirse, imza toplamaya devam edeceğim. Şu an için eşimin sağlığı daha önemli. Ek süre verilirse adaylık yarışına devam edeceğim." şeklinde konuştu.