İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Politika Tanju Özcan: İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmeli

Tanju Özcan: İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmeli

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim sonuçlarına ilişkin dikkat çeken açıklamada bulundu.

EMİNE KAŞIKCI- Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 52 oy alarak Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önünde bulunuyor.

Seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun yanlış yönlendirildiğini söyleyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin başına geçmesi gerektiğini belirtti.

Özcan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kaydetti:

"Kılıçdaroğlu”na emekleri için teşekkür ederiz ama kendisini yanıltan, özellikle ilk turda yanlış yönlendiren, o gitsin de biz gelelim diyen 3-5 zavallı, kendi menfaatlerini, ülke menfaatlerinin önüne koyan, yakın çevresindeki yalaka takım kaybetmiş ve ettirmiştir. Tarihi çağrımdır!!! İmamoğlu derhal CHP'nin başına geçmelidir. Nokta"