Yeni Birlik Gazetesi Politika Tbmm okul saldırılarını araştırma komisyonu üyeleri şanlıurfa'da

Tbmm okul saldırılarını araştırma komisyonu üyeleri şanlıurfa'da

TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu, okul saldırıları sonrası Şanlıurfa'da incelemelerde bulunmak üzere bir araya geldi.

TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi ve Kahramanmaraş’ta meydana gelen okul saldırıları sonrası incelemelerde bulunmak amacıyla Şanlıurfa’ya geldi.

AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt başkanlığındaki 18 kişilik komisyon ilk ziyaretini Şanlıurfa Valiliği’ne gerçekleştirdi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak tarafından karşılanan komisyon üyeleri, Vali Şıldak ile makam odasında bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından komisyon üyeleri, GAPTEM’de bir toplantı yapmayı planlıyor. Ayrıca komisyonun yarın sabah Siverek ilçesinde incelemelerde bulunacağı belirtildi.

ŞANLIURFA’NIN SİVEREK İLÇESİ VE KAHRAMANMARAŞ’TA MEYDANA GELEN OKUL SALDIRILARI SONRASI KURULAN...

ŞANLIURFA’NIN SİVEREK İLÇESİ VE KAHRAMANMARAŞ’TA MEYDANA GELEN OKUL SALDIRILARI SONRASI KURULAN TBMM OKUL SALDIRILARINI ARAŞTIRMA KOMİSYONU, İNCELEMELERDE BULUNMAK ÜZERE ŞANLIURFA’YA GELDİ.

ŞANLIURFA’NIN SİVEREK İLÇESİ VE KAHRAMANMARAŞ’TA MEYDANA GELEN OKUL SALDIRILARI SONRASI KURULAN...