Yeniden Refah Partisi Çıldır İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, görevinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Üyelik işlemleri İl Başkanı Hakan Aydın ve AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Kürşat Gündoğdu eşliğinde gerçekleştirildi.
Ufuk Yıldız’ın AK Parti’ye katılımı, parti yetkilileri eşliğinde gerçekleşti. Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, Yıldız’ın partiye katılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aydın, Ufuk Yıldız’a “aramıza hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin büyüme vurgusu
Aydın, AK Parti’nin güçlü teşkilat yapısı ve hizmet siyasetiyle büyümeye devam ettiğini ifade etti. Başkan, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliğinde AK Parti ailesi olarak her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Milletimizin bize olan güveni ve desteği teşkilatlarımızın sahadaki gayretli çalışmalarıyla daha da güçleniyor” dedi.
AK Parti Ardahan teşkilatları, il genelinde mahalle mahalle ve köy köy vatandaşlarla bir araya gelerek partinin hizmet anlayışını anlatıyor. Hakan Aydın, yapılan çalışmalar sonucunda Ardahan genelinde AK Parti’ye olan ilginin arttığını ve üye sayılarının her geçen gün yükseldiğini belirtti.
Vatandaşlara katılım çağrısı
Aydın, açıklamalarının sonunda, “Milletimize hizmet yolunda AK davamıza katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı partimize davet ediyor, aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı ifade ediyoruz” ifadelerini kullandı. Parti yetkilileri, üyelik süreçlerinin sorunsuz ilerlediğini ve yeni katılımların devam ettiğini bildirdi.
Ufuk Yıldız’ın istifası
Yeniden Refah Partisi Çıldır İlçe Başkanı olarak görev yapan Ufuk Yıldız, görevinden istifa ederek AK Parti ailesine katıldı. Bu katılım, parti içinde ve bölgedeki teşkilat faaliyetlerinde dikkat çeken bir gelişme olarak kaydedildi.