Zeki Murat Göle, kadro tercihleriyle ilgili değerlendirmede bulunarak değişiklik kararlarını tek başına almadıklarını ifade etti. Teknik direktör Domenico Tedesco ile mümkün olduğunca iletişim halinde olduklarını dile getiren Göle, sürecin koordineli şekilde yürütüldüğünü aktardı.
Karşılaşmaya ilişkin teknik değerlendirmelerde bulunan Göle, ilk yarıdaki performansa dikkat çekti.
“İlk Yarıda Enerji Eksikti”
Maçın ilk bölümünde istenilen tempoya ulaşamadıklarını belirten Göle, “Maça yüksek tempoda başlayamadık. Nottingham Forest maçındaki enerjiyi sahaya yansıtamadık. Daha fazla topa sahip olabilirdik. İlk yarıda bunlar eksikti.” ifadelerini kullandı.
İkinci yarının başında yedikleri gole de değinen yardımcı antrenör, “İkinci yarının başında da çok basit bir gol yedik. Fenerbahçe seviyesinde görülemeyecek goller yedik.” dedi.
“Öne Geçebilirdik”
2-0 geriye düştükten sonra takımın reaksiyon gösterdiğini söyleyen Göle, “Sonra reaksiyon verdik, skoru 2-2’ye getirdik, öne de geçebilirdik.” şeklinde konuştu.
Karşılaşmada beraberliği yakalamalarına rağmen galibiyet fırsatlarını değerlendiremediklerini belirten Göle, mücadele gücünden vazgeçmeyeceklerini ifade etti.
“Şampiyonluk Yarışı Uzun”
Göle, şampiyonluk yarışına ilişkin değerlendirmesinde ise ligin uzun bir maraton olduğunu vurguladı. Sonuna kadar mücadele edeceklerini dile getiren yardımcı antrenör, sezonun kalan bölümünde hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanından aldığı 2-2’lik beraberlikle haftayı bir puanla tamamladı.