Trabzonspor’da kaleci rotasyonunda değişiklik yapılması planlanıyor. Bordo-mavili kulübün bu sezon kiralık olarak kadrosunda bulunan Andre Onana ile gelecek sezon devam etmeyi düşünmediği bildirildi.
Kulüp yönetimi bu doğrultuda yeni kaleci arayışlarını hızlandırdı. Transfer planlamasında yer alan isimlerden birinin de Altay Bayındır olduğu aktarıldı.
Yönetimin, kaleci pozisyonu için hem yurtiçi hem de yurtdışı seçeneklerini değerlendirdiği belirtiliyor.
Altay Bayındır ile Telefon Görüşmesi Yapıldı
Trabzonspor yönetiminin Altay Bayındır ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği öğrenildi. Görüşmede milli kalecinin mevcut durumu ve transfer konusundaki düşünceleri hakkında bilgi alındığı ifade edildi.
Manchester United’da forma giyen 27 yaşındaki kalecinin, Türkiye’ye dönme ihtimaline sıcak baktığı aktarıldı. Oyuncunun sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirmeyi planladığı belirtildi.
Transfer sürecine ilişkin nihai kararın sezon sonunda netleşmesi bekleniyor.
Beşiktaş ile de Adı Anılıyor
Altay Bayındır’ın ismi son dönemde Beşiktaş ile de gündeme gelmişti. Manchester United’da yeterli forma şansı bulamayan milli kalecinin Türkiye’ye dönüş ihtimali futbol kamuoyunda konuşulmaya devam ediyor.
Bu gelişmelerin ardından Trabzonspor’un da devreye girmesi, transfer gündeminde yeni bir başlık oluşturdu.
Manchester United ile Sözleşmesi Devam Ediyor
Altay Bayındır, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile sözleşmesini sürdürüyor. Milli kalecinin kulübüyle olan kontratının 2027 yılına kadar devam ettiği bildirildi.
1.98 metre boyundaki kaleci, kariyerinde Türkiye ve Avrupa’da çeşitli kulüplerde forma giydi. Manchester United kadrosunda yer alan Altay Bayındır’ın geleceğine ilişkin kararın sezon sonunda netleşmesi bekleniyor.
Trabzonspor yönetiminin transfer planlaması kapsamında oyuncuyla kurduğu temasın ardından gelişmelerin sezon sonuna kadar takip edileceği ifade edildi.