Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında, Galatasaray, deplasmanda Eyüpspor’u 5-1 mağlup etti.
Karşılaşmada attığı iki golle yıldızlaşan Alvaro Morata, maç sonrası hem Galatasaray’daki durumunu hem de Türkiye'ye dair duygularını samimi ifadelerle paylaştı.
"Şampiyonluk İçin Elimden Geleni Yapıyorum"
Sakatlıktan dönüş sürecine değinen Alvaro Morata, şu ifadeleri kullandı:
"İyi bir performanstı. Çok önemli bir üç puan aldık. Şampiyonluk için mücadele ediyoruz ve bunun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Mutluyuz galip olduğumuz için. Geldiğimde yaşadığım sakatlık nedeniyle çok fazla forma şansı bulamamıştım. Şimdi ne gerekiyorsa takım için yapmaya hazırım."
İspanyol yıldız, sahada elinden gelen her şeyi ortaya koyarak şampiyonluk hedefine katkı vermek istediğini vurguladı.
"Galatasaray'da ve Türkiye'de Çok Mutluyum"
Türkiye’de ve Galatasaray’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Morata, şu sözleri kullandı:
"Çok mutluyum burada. Takım arkadaşlarıma, kulüpteki tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Bizi rahat ettirmek için inanılmaz bir iş yapıyorlar. İstanbul’da yaşayanlara ve tüm Türklere de teşekkür etmek istiyorum. İnanılmaz bir ülke burası gerçekten. Ailem ve çocuklarım da çok mutlu. Bu şekilde devam etmesini diliyorum."
Morata, hem saha içinde hem de hayatın dışında uyum sürecini başarıyla tamamladığını ve uzun yıllar Galatasaray’da devam etmek istediğini ima etti.
"Osimhen ile Oynamak Bir Ayrıcalık"
Takım arkadaşlarına da özel bir parantez açan Alvaro Morata,
"Osimhen büyük bir insan ve dünyanın en iyi santraforlarından biri. Onunla ve diğer takım arkadaşlarımla oynamak benim için inanılmaz bir mutluluk. Ligde şampiyonluğu hep birlikte kutlayacağız."
diyerek, takım içindeki uyumun şampiyonluk yolunda en büyük güç olduğunu belirtti.