Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Bernardo Silva’dan vefa mesajı: “Manchester City’de Kalacağım”

Bernardo Silva’dan vefa mesajı: “Manchester City’de Kalacağım”

Manchester City’nin Portekizli yıldızı Bernardo Silva, geleceğiyle ilgili çıkan transfer söylentilerine son noktayı koydu.

MUHABİR: Bülent Çolakoğlu

TEKLİFLERE RAĞMEN KALDI

Birçok Avrupa devinin radarında olan Bernardo Silva, kariyerinin bu aşamasında tercihini istikrar ve bağlılıktan yana kullandı. Deneyimli oyuncu, başka seçenekleri olmasına rağmen İngiltere’de kalmayı seçtiğini vurguladı.

Kulüpler Dünya Kupası'nda Sahne Alıyor

FIFA Kulüpler Dünya Kupası için ABD'de bulunan Manchester City kafilesinde yer alan Silva, turnuva öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada:

“Manchester City ile 1 yıl daha kontratım var. Bu süreyi burada tamamlamayı ve kulübe en üst düzeyde katkı sunmayı hedefliyorum” dedi.

Transfer Tekliflerine Kapalı

Kariyerinin olgunluk dönemine giren Bernardo Silva, farklı kulüplerden gelen tekliflere rağmen tercihini istikrar ve bağlılıktan yana kullandı. “Elbette farklı alternatiflerim vardı ancak ben City’de kalıp başarı için savaşmayı seçtim” diyen Silva, İngiliz devinde mutlu olduğunu belirtti.

Guardiola'dan Liderlik Vurgusu

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola da Silva’ya duyduğu güveni açıkça ifade etti. Tecrübeli teknik adam, Portekizli yıldızın yeni sezonda takım kaptanlığı görevini paylaşacak isimlerden biri olduğunu söyledi.

2017 yılında Monaco’dan transfer edilen Bernardo Silva, City formasıyla geçirdiği sekiz yıl boyunca Premier League şampiyonlukları da dahil olmak üzere sayısız başarıya imza atmıştı. Bu sezon, hem saha içi liderliği hem de tecrübesiyle takımın en önemli figürlerinden biri olmaya devam edecek.