Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Bilal Erdoğan, 2027 İspanya Süper Kupası'nın İstanbul'da düzenleneceğini duyurdu

Bilal Erdoğan, 2027 İspanya Süper Kupası'nın İstanbul'da düzenleneceğini duyurdu

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, 2027 İspanya Süper Kupası'nın İstanbul'da düzenleneceğini duyurdu ve etkinliğin önemine vurgu yaptı.

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, 2-6 Şubat 2027 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek 2027 İspanya Süper Kupası hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, bu organizasyonun hem Türk hem de İspanyol futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olduğunu ifade etti.

Tanıtım toplantısında bir araya geldiler:

İstanbul'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Riva'da birçok önemli isim katıldı. Toplantıda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Suudi Kraliyet Divanı Danışmanı ve İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Rafael Louzan gibi isimler yer aldı.

Organizasyonun ayrıntıları ve önemi:

Konuşmasında Erdoğan, Dünya Etnospor Konfederasyonu'nun bu sürecin içinde nasıl yer aldığını vurgulayarak, "Son 10 yıl içinde yaptığımız katkılarla İstanbul'un, İspanya Süper Kupası'na ev sahipliği yapma fırsatını elde ettiğini ifade etti. Erdoğan, ayrıca, Arda Güler'in Real Madrid formasıyla İstanbul’da sahne alacak olmasının Türk futbolseverler için büyük bir olay olduğunu belirtti. Etnospor Kültür Festivali hakkında da bilgi vererek, Riyad’a taşınacağı ve bu iş birliğinin daha fazlasını getireceği mesajını verdi.

Erdoğan, "Bu gelişmenin, Suudi Arabistan, Türkiye ve İspanya arasındaki dostluk ilişkilerine yeni bir boyut kazandıracağına inanıyorum" dedi. Böylece bu tür etkinliklerin, uluslararası dostlukların pekişmesine katkı sağladığının altını çizdi.

DÜNYA ETNOSPOR KONFEDERASYONU BAŞKANI BİLAL ERDOĞAN, 2027 İSPANYA SÜPER KUPASI’NIN TANITIM...

DÜNYA ETNOSPOR KONFEDERASYONU BAŞKANI BİLAL ERDOĞAN, 2027 İSPANYA SÜPER KUPASI’NIN TANITIM TOPLANTISINDA KONUŞTU