Çorum FK, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında yarın evinde oynayacağı Eyüpspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Uğur Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve sürat çalışmasıyla devam etti. Futbolcular, daha sonra karşılaşmaya yönelik taktiksel çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde duran top organizasyonları üzerinde duruldu.
Müsabaka öncesi hedefler
Müsabakayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Uğur Uçar, "Taraftarımızla buluşacağımız ilk maç olan Eyüpspor karşılaşması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Stadyumu dolduracak taraftarımızın desteğiyle Süper Lig’deki ilk galibiyetimizi alarak şehrimize ve camiamıza büyük bir mutluluk yaşatmak istiyoruz" dedi.
Taraftarın önemi
Taraftar desteğinin, futbol maçlarındaki etkisinin büyük olduğunu vurgulayan Uçar, bu nedenle Eyüpspor maçında stadyumun dolu olmasının kendileri için anlam ifade ettiğini belirtti.

ÇORUM FK, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 4. HAFTASINDA YARIN EVİNDE OYNAYACAĞI EYÜPSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI.