Galatasaray, deplasmanda oynayacağı Liverpool maçı öncesindeki son antrenmanını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışmanın ilk 15 dakikası basına açık yapıldı.
Antrenman dinamik ısınma hareketleriyle başlarken, futbolcular iki grup halinde 8’e 2 top kapma çalışması yaptı.
Taktik Çalışma Kapalı Bölümde Yapıldı
İdmanın basına kapalı bölümünde ise Liverpool karşılaşmasının taktik hazırlıkları üzerinde duruldu. Teknik heyetin bu bölümde maç planına yönelik çalışmalar gerçekleştirdiği belirtildi.
Gabriel Sara’ya Tebrik
Antrenmanda dikkat çeken anlardan biri de Gabriel Sara için yapılan kutlama oldu. Brezilya Milli Takımı’na seçilen Sara, takım arkadaşları ve teknik ekip tarafından tebrik edildi.
Takım İngiltere’ye Gidiyor
Sarı-kırmızılı ekip, gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Liverpool maçı için İngiltere’ye hareket edecek. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında deplasmanda Liverpool ile karşı karşıya gelecek.