Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Dünya Kupası'nda son randevu: Ay-Yıldızlılar ABD karşısında galibiyet hedefliyor

Dünya Kupası'nda son randevu: Ay-Yıldızlılar ABD karşısında galibiyet hedefliyor

Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın geniş bir rotasyona gitmesi beklenen veda karşılaşmasında, Ay-Yıldızlılar yarın sabah TSİ 05.00’te turnuvayı galibiyetle kapatmak için sahaya çıkıyor.

Avustralya ve Paraguay yenilgileriyle 2026 Dünya Kupası’na veda etmesi kesinleşen A Milli Futbol Takımımız, D Grubu’ndaki son maçında yarın sabah TSİ 05.00’te ev sahibi ABD ile karşılaşacak. Los Angeles’taki SoFi Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Cezayirli hakem Mustafa Ghorbal yönetecek.

ABD Lider Çıkmayı Garantiledi

Grupta puanı bulunmayan "Bizim Çocuklar" Türkiye'ye moralli dönmek isterken, grupta fırtına gibi esen rakibimiz ABD ise Paraguay'ı 4-1, Avustralya'yı 2-0 yenerek 6 puanla son 32 turuna lider olarak yükselmeyi garantiledi.

Montella'dan Kadroda Revizyon Sinyali

Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın, milli takımda bu maç için köklü bir değişikliğe gitmesi bekleniyor. İtalyan hocanın, turnuvada şu ana kadar az süre alan veya hiç oynamayan futbolculara ilk 11'de şans vereceği belirtildi.

Grubun aynı saatte başlayacak diğer maçında ise 3'er puanlı Avustralya ile Paraguay, Santa Clara'da ikincilik mücadelesine çıkacak.