Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Ederson: 'Kırmızı kart sonrası oyunu bıraktık, bu kabul edilemez'

Ederson: 'Kırmızı kart sonrası oyunu bıraktık, bu kabul edilemez'

Fenerbahçe’nin kalecisi Ederson, Kasımpaşa beraberliği sonrası “Kendimi çok kötü hissediyorum. Kırmızı kart sonrası oyunu bıraktık, bu kabul edilemez” dedi.

Ederson: “Kendimi Çok Kötü Hissediyorum”

Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin kalecisi Ederson, maçın ardından yaptığı açıklamada alınan sonuçtan dolayı büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

“Kırmızı Kart Sonrası Rahatladık”

Brezilyalı file bekçisi, karşılaşmanın kırılma anına dikkat çekti:
“Maça iyi başladık aslında ama rakip kırmızı kart gördükten sonra çok fazla rahat oynadık sahada. Bu bizler açısından kötü bir durum oluşturdu. Böyle bir rekabet içerisindeyseniz bu şekilde rahat oynamanız imkansız, kabul edilemez.”

“Daha İyisini Yapmalıyız”

Takımın performansına dair özeleştiride bulunan Ederson, “Rakip 1 kişi de olsa 11 kişi de olsa böyle oynayamayız. Daha iyisini yapabileceğimizi düşünüyorum. Şu andaki odağımız bir sonraki maç olacak” ifadelerini kullandı.