Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, GSB Merkezi Yurtlar Kampüsü'nde atıl durumda bulunan spor salonunu gençlerin hizmetine sunmak için yoğun bir çalışma yürütüyor. Spor salonundaki tadilat ve bakım işlemleri hızla devam ederken, bu tesis, kentin spor yatırımları arasındaki yerini alacak.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ve Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, bu önemli proje üzerinde titizlikle çalışarak, spor salonunun faaliyete geçirilmesi sürecini yakından izliyor. Atıl durumda olan ve depo olarak kullanılan spor salonu, bakımdan geçirildiğinde, bölgedeki genç sporcuların yeni bir antrenman alanına kavuşması sağlanacak.
Spor salonunun şehirdeki gençlerin hizmetine sunulacak olması, Erzurum'da spora yeni bir soluk getirecek. Çakmur, "Palandöken ilçemize yaptığımız bireysel antrenman salonları sayesinde şehrimizde sporun soluklanmasını sağladık. İnşallah Bakanlığımız ve Yatırım İnşaat ve İşletmeler Genel Müdürlüğümüzün destekleriyle Dadaşkent’e de önemli bireysel antrenman salonları yapacağız" açıklamasında bulundu.
Erzurum'da Temmuz ayında Palandöken ve Yakutiye Spor Salonları'nda gerçekleştirilecek bakım onarımlar nedeniyle, mevcut spor salonları arasında GSB Merkezi Yurtlar Kampüsü'ndeki tesisin faaliyete geçirilmesi büyük bir ihtiyaç olarak belirlendi. Ayrıca, bu spor salonunda müsabakalar da düzenlenecek.
Spor salonunun çevre düzenlemesi de yapılarak, tesisin kullanımına hazır hale getirilmesi süreci devam ediyor. Yusuf Tosunoğlu ve Melih Korkmaz tesis amiri olarak bu süreçte görev almakta. Çakmur, salonun son rötuşlarının yapıldığını ve hafta sonu burada güreş il birinciliği müsabakaları düzenlemeyi planladıklarını belirtti.
Yeni tesis, Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Yakutiye Belediyesi'nin desteğiyle yapılacak bağlantı yolu ile de kolay ulaşılabilir hale getirilecek. Böylece GSB Merkezi Yurtlar Kampüsü'ndeki spor salonu, Erzurum'un önemli spor adreslerinden biri haline gelecek.

ERZURUM GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, ŞİMDİ DE GSB MERKEZİ YURTLAR KAMPÜSÜNDE ATIL DURUMDA BULUNAN SPOR SALONUNA GENÇLİĞİN HİZMETİNE SUNMAYA HAZIRLANIYOR. SPOR SALONUNDA HUMMALI ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR.
