Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Fatih Terim Tribünde! Eyüpspor-Gençlerbirliği Maçı Onunla Renklendi

Fatih Terim Tribünde! Eyüpspor-Gençlerbirliği Maçı Onunla Renklendi

Fatih Terim, Eyüpspor-Gençlerbirliği maçını tribünden izledi. Levent Şahin’in ilk maçını takip eden Terim, taraftarlarla da fotoğraf çektirdi.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda Gençlerbirliği’ni ağırladı. Karşılaşmayı, Türk futbolunun deneyimli ismi ve eski Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de tribünden izledi.

Levent Şahin’in İlk Maçı

Terim, Başkent ekibinde göreve başlayan Teknik Direktör Levent Şahin’in ilk resmi maçında tribünde yer aldı. Şahin, teknik adamlık kariyerinde Fatih Terim ile A Milli Takım, Galatasaray ve Al Shabab kulüplerinde birlikte çalışmıştı.

Ailesiyle Katıldı

Maçı takip eden Terim’e Kasımpaşa’da kızı Merve Terim Çetin de eşlik etti. Böylece Terim, hem eski çalışma arkadaşını yalnız bırakmamış hem de ailesiyle birlikte stadyumdaydı.

Taraftarlarla Etkileşim

Fatih Terim, tribünde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen taraftarları geri çevirmedi. Taraftarlar, deneyimli teknik adamla kısa süreli sohbet imkânı buldu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.