Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor F.Bahçe kanat rotasyonunu güçlendiriyor: Nene transferinde görüşmeler sürüyor

F.Bahçe kanat rotasyonunu güçlendiriyor: Nene transferinde görüşmeler sürüyor

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferi sonrası kanada takviye için Salzburg’un 22 yaşındaki Malili yıldızı Dorgeles Nene ile görüşüyor.

MUHABİR: Eray Aksoy

Kerem Aktürkoğlu transferinde sona yaklaşan Fenerbahçe, kanat rotasyonunu güçlendirmek için sürpriz bir isimle ilgileniyor. Gündemdeki yeni isim, Avusturya Bundesliga ekibi Salzburg forması giyen 22 yaşındaki Dorgeles Nene.

Salzburg ile Görüşmeler Sürüyor

İtalyan gazeteci Matteo Moretto’nun aktardığı habere göre, Fenerbahçe ile Salzburg yönetimi arasında Dorgeles Nene’nin transferi için temaslar devam ediyor.

Genç Yıldızın Kariyer Geçmişi

2021’den bu yana Salzburg kadrosunda yer alıyor.

Daha önce Liefering, SV Ried ve Westerlo gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi.

2024/25 sezonunda ligde 30 maça çıkıp 13 gol, 8 asist üretti.

Sözleşme Durumu

Dorgeles Nene’nin Salzburg ile 3 yıl daha geçerli kontratı bulunuyor. Transferin, Fenerbahçe’nin mevcut kadro planlamasına göre şekilleneceği öğrenildi.