Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Fenerbahçe’de Gergin Anlar! Yıldızlar Yedek Kulübesinde Birbirine Girdi

Fenerbahçe’de Gergin Anlar! Yıldızlar Yedek Kulübesinde Birbirine Girdi

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Play-Off’unda Benfica’ya elenirken, yedek kulübesinde Archie Brown ile Djiku arasında yaşanan tartışma sosyal medyayı salladı. O anlar gündeme damga vurdu.

Fenerbahçe’de Gergin Anlar! Yıldızlar Yedek Kulübesinde Birbirine Girdi

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanşında Benfica’ya 1-0 mağlup olarak Devler Ligi’ne veda eden Fenerbahçe’de, maçın sonucu kadar yedek kulübesinde yaşanan tartışma da gecenin en çok konuşulan olayı oldu.

Dakika 66...
Archie Brown oyundan alındı, yerine Duran girdi. Ancak Brown, kenara gelirken yedek kulübesinde oturan Djiku’nun uzattığı eli görmezden geldi. Bu hareketin ardından Djiku sinirlendi ve Brown’un arkasından bir şeyler fırlattı.

Geceye damga vuran olay: Fenerbahçeli yıldızlar tartıştı Sosyal medya sallandı

O anlar kameralara böyle yansıdı ve saniyeler içinde sosyal medyanın en çok paylaşılan görüntüsü haline geldi.

Sosyal medya ayağa kalktı!
Fenerbahçe taraftarları iki oyuncunun tavırlarını sert şekilde eleştirirken, görüntüler geceye damga vurdu. Kimileri “takım eleniyor, oyuncular birbirine giriyor” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe’nin Devler Ligi hasreti sürüyor
Sarı-lacivertliler, 2008-2009 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi gruplarında yer alamadı. Benfica’ya da elenen Kanarya, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Maçın ardından Portekiz basınında ise Kerem Aktürkoğlu’nun golü gündem olurken, Fenerbahçe cephesinde konuşulan tek şey Djiku-Brown tartışması oldu.