Fenerbahçe’de savunma hattında yaşanan sakatlıklar bir türlü dinmek bilmiyor. Jayden Oosterwolde ve Rodrigo Becao’nun ardından bu kez milli sağ bek Mert Müldür’den kötü haber geldi. Sarı-lacivertli kulüp, Müldür’ün omzunda çıkık tespit edildiğini ve 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
Mert Müldür’ün Sakatlık Süreci
Fenerbahçe’den yapılan resmi açıklamada, “Futbolcumuz Mert Müldür’ün yaşadığı omuz sakatlığı sonrası Altunizade Hastanesi’nde kontrolleri gerçekleştirilmiştir. Yapılan tetkiklerde omuz çıkığı teşhisi konulan oyuncumuza gerekli müdahale yapılıp tedavisine başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadeleri kullanıldı.
25 yaşındaki milli futbolcunun, 2-3 hafta boyunca sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu süreçte Müldür’ün tedavisi ve rehabilitasyonu titizlikle takip edilecek.
Fenerbahçe’nin Savunma Krizi
Fenerbahçe, sezon boyunca savunma hattında yaşadığı sakatlıklarla mücadele ediyor. Daha önce Jayden Oosterwolde ve Rodrigo Becao’nun da uzun süreli sakatlıklar yaşaması, takımın defansif yapısını olumsuz etkilemişti. Mert Müldür’ün de eklenmesiyle birlikte, teknik ekip savunma hattında yeniden planlama yapmak zorunda kalacak.
Mert Müldür’ün Performansı
Milli takımda da forma giyen Mert Müldür, Fenerbahçe’nin sağ kanadında önemli bir alternatif olarak görev yapıyordu. Hem savunmada gösterdiği disiplinli performans hem de ofansif katkılarıyla dikkat çeken Müldür’ün eksikliği, takımı zor durumda bırakabilir.