A Milli Futbol Takımı’nın, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup’taki ilk maçında bu akşam karşılaşacağı Fransa, yoğun güvenlik önlemleri altında Kocaeli’ye geldi. Otele başka müşteri alınmazken, Fransız heyet kendi menülerini tercih etti.
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup’taki ilk maçında bu akşam saat 21.45’te Fransa ile karşılaşacak. Teknik Direktör Zinedine Zidane, futbolcular Kylian Mbappe, Ousmane Dembele, Michael Olise ve Desire Doue gibi dünya yıldızlarının bulunduğu kafile özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra Fransa’dan getirilen özel otobüs ile Kocaeli’ye geldi.
Yoğun güvenlik önlemleri
Kafilenin konakladığı Başiskele ilçesi sahilinde bulunan Wellborn Luxury Hotel’e güvenlik sebebiyle başka müşteri kabul edilmedi. Otel önüne ise çok sayıda futbolsever gelerek, futbolcuları görmek için kıyasıya yarıştı.
Fransız kafilesinin tercihleri
Öte yandan Fransız kafilenin Türk yemeklerinin tadına bakmadığı; makarna, et, balık ve salata gibi yiyeceklerin ağırlıkta olduğu menüyü tercih ettiği öğrenildi. Otel çevresinde ise Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri 24 saat boyunca nöbet tuttu.

A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN, UEFA ULUSLAR A LİGİ 1. GRUP'TAKİ İLK MAÇINDA BU AKŞAM KARŞILAŞACAĞI FRANSA, YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA KOCAELİ'YE GELDİ. OTELE BAŞKA MÜŞTERİ ALINMAZKEN, FRANSIZ HEYET KENDİ MENÜLERİNİ TERCİH ETTİ.