Türk spor camiasının duayen ismi Şenes Erzik, 83 yaşında hayata gözlerini yuman eşi Dilek Erzik’i dualarla ebediyete uğurladı.
Spor dünyasının yakından tanıdığı, Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı ve UEFA eski Asbaşkanı Şenes Erzik, bugün acı bir gün yaşadı. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği bilinen Dilek Erzik, düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze töreninde duygusal anlar
Levent’te bulunan Afet Yolal Camii’nde gerçekleştirilen cenaze törenine, spor ve iş dünyasından çok sayıda önemli isim katılım gösterdi. Teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi ve Erzik ailesinin yakın dostları, bu zor gününde Şenes Erzik’i yalnız bırakmadı.
Taziyeleri kabul eden Şenes Erzik ve oğlu, cami avlusunda dostlarının desteğiyle ayakta durmaya çalıştı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Dilek Erzik’in naaşı, dualar eşliğinde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
Spor camiasından taziye mesajları
Cenaze törenine katılan isimler, Erzik ailesine başsağlığı dileklerini iletirken, Türk futboluna uzun yıllar hizmet vermiş olan Şenes Erzik’in yaşadığı büyük kayıp spor kamuoyunda da derin bir üzüntüyle karşılandı. Birçok kulüp ve spor kuruluşu, yayımladıkları mesajlarla Erzik ailesinin acısını paylaştı.