Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Galatasaray Çağdaş Faktoring EuroLeague’de!

Galatasaray Çağdaş Faktoring EuroLeague’de!

FIBA Kadınlar EuroLeague ön eleme rövanş maçında Romanya temsilcisi ACS Sepsi-SIC’i ağırlayan Galatasaray Çağdaş Faktoring, sahadan 86-46’lık farklı bir galibiyetle ayrılarak EuroLeague Women’da mücadele etme hakkını kazandı.

MUHABİR: Bülent Çolakoğlu

Maça Hızlı Başlangıç

Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynanan karşılaşmaya etkili başlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk periyodu 19-10 önde tamamladı.

Devreye 29 Sayı Farkla

İkinci çeyrekte savunmada rakibini adeta durduran Galatasaray, hücumda da etkili oldu ve soyunma odasına 47-18’lik skorla, yani 29 sayı farkla gitti.

Fark Üçüncü Periyotta Büyüdü

Üçüncü periyotta da üstünlüğünü koruyan Galatasaray, farkı daha da açarak bu bölümü 65-29 önde kapattı.

Son Çeyrekte de Baskın Oyun

Final periyodunda da oyun disiplininden kopmayan sarı-kırmızılılar, parkeden 86-46 galip ayrıldı ve adını FIBA Kadınlar EuroLeague gruplarına yazdırdı.

Galatasaray’da Skor Dağılımı

Galatasaray’da Kuier 19, Derin Erdoğan 17, Oblak 10 sayı ile öne çıkan isimler oldu. Sarı-kırmızılı ekipte ayrıca Gökşen Fıtık 8, Ayşe Cora Yamaner 9, Juhasz 8, Elif Bayram 7, Smalls 7, Sude Yılmaz 1 sayı kaydetti.