Şampiyonluk yarışının en kritik virajı olan Galatasaray derbisine hazırlanan Fenerbahçe’de, taraftarı heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Domenico Tedesco yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, sarı-lacivertli ekibin İspanyol yıldızı Marco Asensio sevinci yaşandı.
Asensio Takımla Isınmaya Çıktı
Beşiktaş derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası tedavi süreci tamamlanan Marco Asensio, hazırlıkların son aşamasında takıma dahil oldu. Antrenmanın ilk bölümünde arkadaşlarıyla birlikte çalışan tecrübeli oyuncu, daha sonra programı dahilinde bireysel çalışmalarına devam etti. Yıldız futbolcunun derbi kadrosunda yer alıp almayacağı ise maç saatinde netlik kazanacak.
Sadettin Saran’dan Tesislere Moral Ziyareti
Kritik randevu öncesinde sadece saha içinde değil, yönetim kanadında da hareketlilik hakimdi. Kulüp Başkanı Sadettin Saran ve yönetim kurulu üyeleri, antrenman öncesinde tesislere gelerek takımla bir araya geldi. Futbolculara olan güvenini yineleyen Saran, idmanın bir bölümünü saha kenarından takip ederek takıma şampiyonluk yolunda tam destek mesajı verdi.
Taktik Provalar Tamamlandı
Teknik direktör Tedesco’nun taktik tahtasında son dokunuşlarını yaptığı idman; çabukluk, koordinasyon ve pas çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise Galatasaray derbisinin taktik kurgusu üzerinde duruldu. Sarı-lacivertliler, bu idmanın ardından tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.