Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Galatasaray transfer haberleri: Ersin Düzen, Hakan Çalhanoğlu gelişmesini açıkladı!

Galatasaray transfer haberleri: Ersin Düzen, Hakan Çalhanoğlu gelişmesini açıkladı!

Süper Lig'de Hakan Çalhanoğlu bilmecesi devam ediyor. Spor yorumcusu Ersin Düzen, yıldız isim için son gelişmeyi açıkladı.

Spor yorumcusu Ersin Düzen, Hakan Çalhanoğlu'nun transferi konusunda dikkat çeken kulis bilgileri aktardı. Düzen, "Hakan Çalhanoğlu, İstanbul'a geldi ve bugün birisiyle öğlen yemeği yiyecek, yeri ve rezervasyonu biliyorum" ifadelerini kullandı.

‘GALATASARAY HALA İLGİLENİYOR’

Ersin Düzen'in açıklamaları şu şekilde:

"Ciddi bir araştırma yaptım, Galatasaray tarafı hala ilgileniyor. Onların tamamen beklediği Osimhen transferinin netleşmesi. Hakan da kendi durumunun bir an önce netleşmesini arzu ettiği için Fenerbahçe ile yakın temasa geçti ve sosyal medyada ciddi bir tepki oldu. Hakan, bunlardan doalyı etkilenmiş ve ciddi bir duygu yoğunluğu yaşamış.

'İSTANBUL'A GELDİ, BUGÜN BİRİSİYLE ÖĞLE YEMEYİ YİYECEK'

Hakan Çalhanoğlu, İstanbul'a geldi ve İstanbul'da bugün birisiyle öğlen yemeği yiyecek. İsim vermek istemiyorum. Yeri ve rezerv asyonu biliyorum. 'Fenerbahçe mi, Galatasaray mı?' sorusunun cevabı bu öğlen yemeğinden sonra netleşebilir. Hatta Galatasaray'la ilgili bir temas gerçekleşebilir. Ekonoik şartların olumluya döneceği bir durum olabilir.

‘ALİ KOÇ ÇOK İSTİYOR’

Ali Koç da çok ısrarlı ve Hakan'ı çok istiyor. Fenerbahçe 15 milyon Euro bonservis ödemeye hazır.

'HAKAN ÇALHANOĞLU DA SÖYLEMİŞ'

Ayrıca Hakan hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'a bonservisini 15 milyon Euro'lara kadar indirebileceğini iletmiş." ifadelerini kullandı.