Gökhan Dinç'in aktardığına göre, Galatasaray cephesinde bazı yöneticiler, Victor Osimhen’in yüksek bonservisi ve maliyeti nedeniyle bu transferin gerçekleşmesini istemiyor. Öyle ki, bazı yöneticilerin kendi aralarında "İnşallah Araplar Osimhen’i alır" şeklinde temennilerde bulunduğu iddia edildi. Bu ifade, kulübün finansal olarak böyle bir yükü taşımaktan çekindiğini ortaya koyuyor.
DURSUN ÖZBEK'İN TRANSFER POLİTİKASI ELEŞTİRİLDİ
Dinç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in transfer yönetimi konusunda çift yönlü bir strateji izlediğini ve bu durumun kulüpte kriz varmış gibi davranılmamasına yol açtığını ifade etti. "Eğer Galatasaray transferde başarısız olursa, bu durum Osimhen’in beklenmesine bağlanmamalı" diyen Dinç, mevcut yaklaşımın taraftarı mutsuz ettiğini söyledi.
SANE BİTİYORSA, KALECİ TRANSFERİ NEDEN BEKLENİYOR?
Galatasaray’ın Leroy Sane transferini sezon başlamadan bitirme ihtimali olduğunu vurgulayan Dinç, "75 milyon Euro bonservisli bir oyuncuyu alabilecek maddi gücünüz varsa, Muslera’nın gideceği biliniyorken kaleci transferini de erkenden bitirmeniz gerekir" dedi. Dinç, kulübün taraftara kaleci transferi konusunda net ve şeffaf bir açıklama yapması gerektiğini belirtti.
İBRAHİM HATİPOĞLU TRANSFERİN MERKEZİNDEYDİ
Dinç, Galatasaray'daki üç önemli transfer sürecinin başında İbrahim Hatipoğlu’nun olduğunu dile getirdi. Dinç’in iddiasına göre, Hatipoğlu sakatlanana kadar kaleci transferi, İlkay Gündoğan ve Hakan Çalhanoğlu görüşmeleri bizzat onun tarafından yürütülüyordu. Şu anda kaleci transferi sürecinin halen Hatipoğlu’nun kontrolünde olduğu belirtildi.