Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Galatasaray’da Icardi alarmı: Üç talip birden!

Galatasaray’da Icardi alarmı: Üç talip birden!

Galatasaray’da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Mauro Icardi’ye Güney Amerika’dan üç kulüp talip oldu. İşte Icardi transferinde son gelişmeler.

Galatasaray’da Icardi’ye Güney Amerika’dan üç talip!

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, sezon sonunda sona erecek sözleşmesi öncesinde transfer piyasasının en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi.

Üç kulüp devrede: Club America, Penarol ve Estudiantes

Edinilen bilgilere göre Meksika Ligi ekiplerinden Club America, Uruguay temsilcisi Penarol ve Arjantin Ligi’nin köklü kulüplerinden Estudiantes, Icardi için nabız yoklamaya başladı.
Üç kulübün de Arjantinli yıldızla doğrudan temas kurduğu ve sezon sonu için teklif hazırlığında olduğu öne sürülüyor.

Galatasaray’daki performansıyla fark yarattı

2022-2023 sezonunda Galatasaray’a katılan Mauro Icardi, kısa sürede takımın hücum hattındaki en önemli ismi haline geldi.
Sarı-kırmızılı formayla bugüne kadar 96 maçta 66 gol atan ve 22 asist yapan yıldız futbolcu, Galatasaray’ın son iki şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Yönetimden yeni sözleşme planı

Galatasaray yönetiminin, Icardi’nin mevcut kontratını uzatmak için sezon sonunda masaya oturmayı planladığı öğrenildi.
Kulüp kaynakları, yıldız golcünün takımdan ayrılmasını istemediklerini ve gelecek sezonda da Icardi’nin takımın lideri olmasını hedeflediklerini belirtiyor.