Yönetimden 1 Milyon Euro'luk Destek
Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre Galatasaray yönetimi, Ajax karşılaşmasına özel olarak takıma 1 milyon Euro prim sözü verdi. Bu adımın, hem teknik ekip hem de oyuncular üzerindeki motivasyonu artırması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final hedefi doğrultusunda her maçın değeri artarken, Ajax deplasmanı bu yolda kritik bir viraj olarak görülüyor.

Okan Buruk ve Ekibi Kazanmak İstiyor
Ligde son olarak Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray’da, kaybedilen iki puanın hüznü sürse de tüm odak artık Ajax sınavına çevrilmiş durumda. Teknik direktör Okan Buruk’un oyuncularıyla yaptığı toplantılarda, takımın Avrupa arenasındaki iddiasını sürdürmesi adına Ajax maçının önemine özellikle vurgu yaptığı öğrenildi.

Galatasaray’da Avrupa Konsantrasyonu Üst Seviyede
Grupta ilk üç haftada topladığı 6 puanla önemli bir avantaj yakalayan Galatasaray, Hollanda deplasmanında da kazanarak hem moralini yükseltmek hem de liderlik yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Okan Buruk’un öğrencileri, taktik çalışmalarını yoğunlaştırırken, rakibin zayıf yönleri üzerine özel analizler gerçekleştiriliyor.
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde sadece gruptan çıkmakla yetinmek istemiyor. Yönetimin prim desteği ve teknik ekibin motivasyonu eşliğinde sarı-kırmızılılar, bu sezon Avrupa'da uzun soluklu bir hikâye yazmayı hedefliyor.