Son dönemde performansı tartışma konusu olan Yunus Akgün’ün Galatasaray’dan ayrılacağı yönündeki iddialar gündemi meşgul ederken, kulüpten konuya dair net bir açıklama geldi. Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, genç oyuncunun geleceği hakkında önemli mesajlar verdi.
"Yunus Bizim Evladımız, Aksi Düşünülemez!"
Hatipoğlu, Beyaz TV’ye yaptığı açıklamada, Yunus Akgün ile yeni sözleşme görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"Yunus bir sakatlık süreci atlattı ama performansından memnunuz. O bizim altyapımızdan yetişen bir oyuncu. Galatasaray’da para hiçbir zaman sorun olmaz. Tabii ki anlaşacağız, aksi düşünülebilir mi?"
Bu sözler, Yunus Akgün’ün ayrılık iddialarını boşa çıkardı ve Galatasaray’da kalma ihtimalini güçlendirdi.
Yunus Akgün’ün Performansı Dikkat Çekiyor!
Sakatlık problemlerini geride bırakan 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon 30 resmi maçta 11 gol ve 7 asistlik performans sergileyerek takımına önemli katkılar sundu.
Genç yıldızın önümüzdeki dönemde Galatasaray’daki geleceği için resmi imzaların atılması beklenirken, taraftarlar kulüpten gelecek açıklamaları büyük bir merakla bekliyor.