Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Gaziantep sokakları sarı-kırmızıya boyandı: Şampiyonluk kutlamalarında ezeli rekabeti unutturan görüntüler

Gaziantep sokakları sarı-kırmızıya boyandı: Şampiyonluk kutlamalarında ezeli rekabeti unutturan görüntüler

şampiyonluğu, Gaziantep’te taraftarların yoğun katılımıyla karnaval havasında kutlandı. Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Antalyaspor’u 4-2 gibi net bir skorla mağlup eden Galatasaray, üst üste dördüncü kez şampiyonluk ipini göğüsleyerek toplamda 26.

Trendyol Süper Lig’de mutlu sona ulaşan Galatasaray’ın 26. şampiyonluğu, Gaziantep’te taraftarların yoğun katılımıyla karnaval havasında kutlandı.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Antalyaspor’u 4-2 gibi net bir skorla mağlup eden Galatasaray, üst üste dördüncü kez şampiyonluk ipini göğüsleyerek toplamda 26. zaferine imza attı. İstanbul’da başlayan büyük sevinç dalgası, kısa sürede Anadolu’nun dört bir yanına yayıldı. Bu coşkunun en renkli adreslerinden biri ise Gaziantep oldu.

Üniversite Meydanı’nda buluşan binlerce sarı-kırmızılı taraftar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte alanı adeta bir stadyuma çevirdi. Meşalelerin yakıldığı, marşların hep bir ağızdan söylendiği kutlamalarda, şehir trafiği de uzun araç konvoyları ve korna sesleriyle şampiyonluk havasına büründü.

Rekabeti bir kenara bıraktılar

Gaziantep’teki kutlamaların en dikkat çekici anı ise rakip takım taraftarlarının katılımıyla yaşandı. Şampiyonluk sevincine ortak olan bazı Fenerbahçeli taraftarlar, centilmenlik örneği sergileyerek sarı-kırmızılılara destek verdi. Hatta bir Fenerbahçeli kadın taraftarın, Galatasaraylı kalabalığa öncülük ederek üçlü çektirmesi, meydandaki coşkuyu zirveye taşıdı.

Gece geç saatlere kadar süren kutlamalar, Gaziantep sokaklarında unutulmaz anlara sahne oldu. Taraftarlar, takımlarının tarihi başarısını doyasıya kutlarken, şehirdeki şampiyonluk havası sabahın ilk ışıklarına kadar etkisini hissettirdi.