Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Spor Gençlerbirliği'nde Alex de Souza ve Carlos Tevez sesleri: Başkan Arda Çakmak iddiaları yanıtladı

Gençlerbirliği'nde Alex de Souza ve Carlos Tevez sesleri: Başkan Arda Çakmak iddiaları yanıtladı

Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, Metin Diyadin'in istifasının ardından Alex de Souza ve Carlos Tevez iddialarına açıklık getirerek kulübün arayışlarını değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde teknik direktör Metin Diyadin ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca arayışları hız kazandı. Kırmızı-siyahlı ekibin gündemine gelen dünyaca ünlü isimler hakkında konuşan Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak, Ajansspor'a yaptığı açıklamalarda kulübün transfer politikasını ve teknik adam kriterlerini değerlendirdi.

Alex de Souza ve Carlos Tevez iddialarına yanıt

Sosyal medyada ve spor kamuoyunda geniş yankı uyandıran isimler hakkında net konuşan Arda Çakmak, Alex de Souza'nın kulübe önerildiğini doğruladı ancak yönetimin bu seçeneğe olumlu bakmadığını ifade etti. Çakmak, basında yer alan haberlere ilişkin şunları söyledi:

"Alex de Souza ismi bize önerildi. Ancak yönetim kurulu olarak bu seçeneğe sıcak bakmadık."

Arjantinli efsane futbolcu ve teknik adam Carlos Tevez iddialarını da kesin bir dille yalanlayan Çakmak, şu sözleri kaydetti:

"Carlos Tevez listemizde yok. Kendisiyle herhangi bir görüşmemiz ya da temasımız olmadı."

Gençlerbirliği milli aranın ardından Amedspor'u ağırlayacak

Teknik direktör konusunda aceleci davranmayacaklarını ve ince elenip sık dokunacağını vurgulayan kırmızı-siyahlı yönetim, takımı milli arada en iyi şekilde hazırlamayı hedefliyor.

Süper Lig'de geride kalan 6 haftada 7 puan toplayan başkent ekibi, milli maç arasının ardından sahasında Amedspor'u konuk edecek. Gençlerbirliği yönetiminin yeni teknik direktör kararını kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.