Sivasspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Hak ettikleri bir galibiyet aldı oyuncularımız. 1 haftada da 3 maç oynayacağız" dedi.
Sivasspor 4-1 Mağlup Etti
Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Sivasspor, sahasında Pendikspor’u evinde 4-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Taşdemir, "3 hafta milli ara oldu. Sahamızda hiç galip gelememiştik. Çok ekstra bir oyun yoktu. Golleri zamanında bulduk. Genç oyuncularımızın ve takımımızın ayağına sağlık. Farklı da kazandık. Bundan sonraki maçlara daha farklı bakmamızı sağladılar" diyerek değerlendirmelerde bulundu.
Önemli Eksikler
Taşdemir ayrıca, "Hak ettikleri bir galibiyet aldı oyuncularımız. 1 haftada da 3 maç oynayacağız. 3 tane kırığı olan oyuncumuz var. Aaron Bandırma maçına yetişmeyecek" diye konuştu.

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMET TAŞDEMİR