İtalya Milli Takımı, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup’taki ikinci maçında yarın A Milli Futbol Takımı ile karşılaşmak üzere Bursa’ya geldi.
İtalya Milli Takımı kafilesi, Türkiye karşılaşması için Bursa’ya ulaşırken, İtalyan ekibi, maçın oynanacağı Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda bu akşam son antrenmanını gerçekleştirecek.
İtalyan ekibinde Federico Dimarco sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılmıştır. Bryan Cristante de fiziksel problemi nedeniyle kadroya dahil edilmedi. Bu oyuncuların yerine Matteo Ruggeri ve Samuele Ricci kadroya alındı. Ayrıca, Aday kadroda olan Nicol Zaniolo’nun da sağ uyluğundaki sakatlığının ardından Türkiye karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.
İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini ve bir futbolcu saat 18.15’te basın toplantısı düzenleyecek. İtalyan takımının son antrenmanı da saat 19.00’da yapılacak.

UEFA ULUSLAR A LİGİ 1. GRUP'TAKİ İKİNCİ MAÇINDA YARIN A MİLLİ FUTBOL TAKIMI İLE KARŞILAŞACAK İTALYA MİLLİ TAKIMI, BURSA'YA GELDİ.