Yeni Birlik Gazetesi
Yeni Birlik Gazetesi Spor Kars’ta derbi gecesi: Sarı-kırmızılı zafer kutlamaları şehri inletti

Kars’ta derbi gecesi: Sarı-kırmızılı zafer kutlamaları şehri inletti

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında İstanbul’da oynanan dev derbi, sadece Rams Park’ta değil, Anadolu’nun dört bir köşesinde de büyük bir heyecanla takip edildi.

Galatasaray’ın Fenerbahçe karşısında aldığı 3-0’lık net galibiyet, Kars sokaklarında büyük bir coşku seliyle karşılandı; taraftarlar araç konvoyları ve tezahüratlarla şampiyonluk havası estirdi.

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında İstanbul’da oynanan dev derbi, sadece Rams Park’ta değil, Anadolu’nun dört bir köşesinde de büyük bir heyecanla takip edildi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Kars’ta yaşayan Galatasaraylılar, takımlarının aldığı farklı galibiyeti kutlamak için adeta sokağa döküldü.

Kars sokaklarında sarı-kırmızı şölen

Hakem Yasin Kol’un karşılaşmayı bitiren işaretiyle birlikte Kars’ın merkezinde sevinç gösterileri başladı. Evlerinden ellerinde bayraklarla çıkan taraftarlar, kısa sürede ana caddeleri doldurdu. Şehrin dört bir yanından gelen araçların oluşturduğu uzun konvoylar, gece boyunca çalan klakson sesleriyle unutulmaz bir atmosfer yarattı.

Goller coşkuyu zirveye taşıdı

Galatasaray’a zaferi getiren Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz ve Lucas Torreira’nın golleri, taraftarların mutluluğunu ikiye katladı. Skorun 3-0 gibi net bir sonuçla bitmesi, kutlamaların şiddetini ve süresini de artırdı. Karslı futbolseverler, maçın ardından saatlerce süren tezahüratlar ve marşlar eşliğinde galibiyetin tadını çıkardı. Sarı-kırmızılı renklerin hakim olduğu kutlamalar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.